Wat biedt SLB-Zorg

SLB-Zorg levert zorg op maat daar waar jij dat nodig hebt. Thuis op het werk of bijvoorbeeld tijdens het oppakken van je sport. De vrouw achter SLB Zorg is Jolanda Wielemaker, oefentherapeut Mensendieck met 22 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat.

De begeleiding start op zorgniveau. Zijn er herstel-belemmerende factoren waaraan gewerkt kan worden? Dan pakken we dat aan! Denk hierbij aan ontspanning, ademhaling, spierversterkende oefeningen of oefeningen om je gewrichten goed soepel te houden en te krijgen.

Vervolgens krijgt de behandeling meer een coachend karakter. Wat zijn voor jou belangrijke activiteiten om aan te werken, wat wil je straks weer kunnen ? Welke stappen ga je zetten om de door jou gestelde doelen te behalen. SLB-Zorg begeleidt je om je doelen te bereiken. Om je leven weer in te richten zoals jij dat wilt aangepast aan jouw unieke situatie.

De laatste fase in de begeleiding is gericht op het behouden van de door jou bereikte doelen. Dit doen we door begeleiding op afstand. Denk hierbij aan een telefonisch consult of een E-consult. Want SLB-zorg begeleidt je op weg naar blijvend resultaat!

Waar staat SLB voor:


SAMENSPEL staat voor het durven experimenteren binnen jouw mogelijkheden om weer beweging in je leven te krijgen. Waar nodig gaan we op zoek naar de juiste spelers die jou verder kunnen helpen. want: “Alleen ga je sneller maar samen kom je verder!

LEIDERSCHAP betekent dat jij als cliënt de leiding hebt over je herstel. Jij bent de deskundige van je eigen lichaam. Niemand weet zo goed wat er in je omgaat en waar je last van hebt. Soms wil je de leiding misschien even overgeven aan een ander, dat is ook goed. Je kunt immers niet altijd sterk zijn. Als zorgprofessional help ik je met mijn medische kennis en oefentherapie weer op weg.

BEWEGING is vanzelfsprekend, waar beweging is, is herstel mogelijk. Kom jij in beweging?

KP-nummer:
59900896993