Producten

Van Rennen naar Rust.

Ben jij zo iemand die altijd op zoek is naar bezigheden, die alles even leuk vindt en overal een uitdaging in ziet? Kun je niet goed stil zitten en steek je als eerste je vinger op als er hulp gevraagd wordt?

Leuk en ook fijn voor de omgeving maar op den duur ga je merken dat je dit niet eeuwig vol kunt houden. Het is tijd om meer rust in je leven te brengen. Tijd voor ontspanning op een manier die bij jou past. Je wil per slot van rekening nog lang door kunnen gaan om al je plannen te verwezenlijken. Speciaal voor jou is deze module ontwikkeld. Deze module omvat drie coach-sessies, ontspanningsoefeningen, timemanagement en in overleg een coachsessie met inzet van paarden.

Kosten basismodule: € 495,=

Iedereen wil graag gezond en fit zijn maar dat gaat niet altijd vanzelf, zeker als je bekend bent met een chronische aandoening of chronische klachten. Voor deze doelgroep zijn onderstaande modules ontwikkeld.

Fit in zes weken.

Heb je een zware periode achter de rug? Ben je een tijd uit de running geweest door chronische klachten, ziekte of stressklachten? Hebben werk en hobby’s ook langere tijd stilgestaan en ben je er nu weer aan toe om de draad op te pakken?

Weet je alleen niet zo goed waar te beginnen en kun je best een steuntje in de rug gebruiken. Dan is de module Fit in zes weken op je lijf geschreven. Deze module omvat een uitgebreide intake waarin we kijken wat je wensen zijn. Hoe je dagritme eruit ziet en hoe je conditie is. Samen stellen we een doel op welke haalbaar is in zes weken. Denk hierbij aan het afwisselen van activiteiten en rust en het opbouwen naar een half uur bewegen per dag.

Kosten basismodule: € 425,=

Fluitend fit na zes maanden.

De eerste stappen heb je al gezet maar nu nog volhouden! Over zes maanden wil je nog steeds trots zijn op jezelf. Hoe ga je ervoor zorgen dat je nog verder komt en tevreden kan zijn met je behaalde resultaten?

De begeleiding in deze module is niet alleen fysiek. Je gaat ook verkennen wat je echt wil bereiken, wat zijn jou doelen? Daar gaan we stap voor stap aan werken, we gaan echt aan de slag met oefeningen ter verbetering van je conditie. Daarbij wordt er ook tijd ingepland voor life-coaching om je gemotiveerd te houden. In het begin is de begeleiding intensief maar je zult verbaasd zijn van je eigen inzet als je maar haalbare doelen opgesteld hebt! Wie weet, misschien kun jij straks ook vijf kilometer hardlopen in 30 minuten.

Kosten vervolgmodule: € 425,=

Fit Forever.

Je hebt je doelen bereikt maar wil ook in de toekomst blijven bewegen en voldoening uit je sport halen. Fit Forever is een abonnement waarbij je eens per jaar een gesprek en fitheidscheck aan de hand van de door jou gestelde doelen doorloopt. Daarnaast krijg je eens in de drie maanden een telefonisch consult van een half uur om te om te verkennen of je nog steeds op het goede spoor bent. Fit Forever is alleen mogelijk als je Fluitend fit na zes maanden doorlopen hebt.

Kosten abonnement: € 250,=

Uitbreiding van de modules is altijd mogelijk, de prijs per uur bedraagt: € 75,= Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Jij in Balans! Paard in Balans!

Jij in Balans! Paard in Balans! is een workshop waarin je in één middag kennis kunt maken met de spieren die belangrijk zijn bij het paardrijden. We gaan werken aan je balans en je krijgt nuttige en leuke oefeningen mee voor thuis afgestemd op jouw lichaam. Je zult verrast zijn als je het resultaat bemerkt wanneer je weer op je paard zit!

Kosten workshop € 50,= p.p.

Wandel/coachprogramma voor specifieke doelgroepen.

Op dit moment  zijn we ook  voorbereidingen aan het treffen voor  een wandel/coach-programma voor een specifieke doelgroepen. Hierbij kun je denken aan mensen met Diabetes , COPD of Burn-out klachten. Ben je hier benieuwd naar mail ons en we gaan kijken of we op korte termijn een groep kunnen starten.


KP-nummer:
59900896993