Referenties

Bij een behandeling IN de praktijk ben je steeds bezig met je klachten. Bij een behandeling thuis gaat het over je leven.
Echt heel boeiend wat een verschil dat maakt voor het resultaat en de kijk op je beperkingen.

"Jolanda heeft me heel goed geholpen met het lopen en met oefeningen om het lopen te verbeteren.
Verder hebben de oefeningen voor mijn arm de fijne motoriek verbeterd".
van Ann uit H'sluis

Ik vond de behandelingen op een fijne manier verlopen. Door het meedenken van beide kanten waren de sessies prettig en het was ook fijn dat elke situatie goed bekeken werd zodat de beste oplossing gezocht kan worden.
Bibi van der Wulp

Ondanks dat ik weinig tijd had lukte het wel om afspraken te maken. Flexibiliteit vanuit jouw kant speelde hier ook een rol in, daar ben ik erg blij mee. Duidelijke instructies gehad en ik vond het erg fijn steeds een samenvatting te krijgen.
Zoals ik al genoemd heb was het erg duidelijk. Soms wat vreemde oefeningen maar ze gaven wel duidelijkheid. Ook erg fijn was dat er vrijwel direct aan het begin van de behandeling gezien werd dat mijn houding niet klopte.
Ik heb een betere houding en ik leun niet meer extreem door op 1 been. Hier ben ik erg blij mee. Ook dat ik niet meer met mijn knieën tegen elkaar loop. Daarnaast kan ik nu op mijn werk aangeven of iets teveel pijn doet of niet (ook een pluspunt natuurlijk). Ik ben tevreden.
Sasha van Haren

Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren.. net zoals de behandelingen thuis.Al bij het eerste intake gesprek, voelde het vertrouwd aan.Door trouw mijn oefeningen te doen… die jij mij verzocht om te doen… werd ik bewuster…om meer op mijn houding te letten. En wat vaker achter de PC op mijn werk vandaan te gaan… door de printer wat verder van mijn werkplek te gebruiken….waardoor ik genoodzaakt ben ….om van mijn stoel op te staan.

Bedankt.

Jan v.d. Caaij.

Na twee jaar tobben en niet meer weten wat je wel mag/ kan, heb ik veel aan de gesprekken en oefeningen gehad die Jolanda mij leerde.
Ik vond het fijn dat ik zelf kon bepalen wanneer zij kwam. Bijvoorbeeld niet elke week maar om de week.
Ook gaat Jolanda mee met wandelen en kijkt naar je houding.
Ik heb dit alles als zeer fijn ervaren.

Sari Heijboer, Hellevoetsluis


 


KP-nummer:
59900896993