Wie zijn we?

De persoon achter SLB-Zorg is Jolanda Wielemaker.

Jolanda heeft in 1992 de opleiding tot oefentherapeut Mensendieck afgerond. Van 1993 tot 2013 is zij eigenaar geweest van een reguliere praktijk voor oefentherapie in Hellevoetsluis. In die tijd heeft zij zich verdiept in stressklachten en pijnklachten zonder duidelijke medische oorzaak. Ze volgde een opleiding op het gebied van ademhaling en ontspanning en zij heeft de post-HBO opleiding bedrijfsoefentherapie afgerond. Door veranderingen in de zorg en beperking van de vergoeding achtte zij zich niet meer in staat de zorg te leveren die de cliënt verdient. Na wat uitstapjes buiten de wereld van de zorg heeft zij een andere kijk gekregen op het begeleiden van mensen.

SLB-Zorg is er van overtuigd dat nagenoeg alle cliënten een grote capaciteit hebben om met lichamelijke klachten of stressklachten om te gaan. Soms hebben zij echter een steuntje in de rug nodig. Waar in veel behandelingen de zorg normaal gesproken ophoudt, zodra de klachten minder worden, gaat SLB-Zorg juist een stapje verder. Goede zorg gaat volgens ons niet alleen over het verminderen van pijn maar over het oppakken van activiteiten in je privé en werkend leven. Ook vinden we het heel belangrijk dat de behaalde resultaten blijvend zijn. SLB-Zorg biedt dan ook oefentherapie, coaching op houding en bewegingsgedrag en begeleiding op afstand.

Om deze zorg te kunnen bieden werkt SLB-Zorg zonder contracten met zorgverzekeraars. Lees meer hierover onder het tabblad tarieven.

SLB-zorg levert een aantal producten waarin in je de persoonlijke interesses van Jolanda kunt terugvinden namelijk hardlopen, paardrijden en keramiek. Nieuwsgierig geworden? Lees meer hierover onder het tabblad producten.


KP-nummer:
59900896993